Державний реєстр обтяжень рухомого майна. Алгоритм роботи нотаріуса. Коротюк О.В., Чижмарь К.І., Журавльов Д.В.

Видання представляє собою практичний посібник, розроблений для реєстраторів та користувачів Державного реєстру обтяжень рухомого майна.


У книзі показано алгоритм здійснення реєстраційних дій у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна. Авторами детально розкрито особливості державної реєстрації застави та арешту рухомого майна, звернення стягнення на предмет застави, реєстрації зміни і припинення обтяжень.


Крім того, в книзі показано порядок здійснення пошуку у реєстрі з використанням шаблонних символів щодо фізичної та юридичної особи. Опис вищевказаних дій супроводжується ілюстраціями.

Обліковий номер: 978-617-7159-63-5
Підписатись на оповіщення про ціну товару

Наявність: Є в наявності

250,00 грн
Опис товару
Деталі
Видання розраховане на практикуючих нотаріусів, помічників нотаріусів, інших реєстраторів і користувачів реєстру, а також може бути корисним усім, хто цікавиться роботою у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна і вивчає порядок виконання операцій у реєстрі. Дата видання 2019 Мова Українська мова Кількість сторінок 102 Формат сторінок А4 Ілюстрації кольорові
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Назва англ. мовою Ні
Автор Коротюк О.В., Чижмарь К.І., Журавльов Д.В.
ISBN 978-617-7159-63-5
Видавець ОВК
Відгуки
Напишіть власний відгук
Ви переглядате: Державний реєстр обтяжень рухомого майна. Алгоритм роботи нотаріуса. Коротюк О.В., Чижмарь К.І., Журавльов Д.В.